Sunday, July 5, 2015

RED WECAN Shuttlecock - HARGA TERKINI !! RM59.00 ** SEPT 2015 **


8th October 2015 1.00pm - NEW PRICE RM59 PER TUBE EFFECTIVE SEPT 2015 ONWARDS!! BE CAREFUL OF FAKE RED WECAN SHUTTLECOCK...

6 July 2015 - NEW PRICE RM53 PER TUBE !! BE CAREFUL OF FAKE RED WECAN SHUTTLECOCK...

18 March 2015 5.00pm - Temporarily out of stock, next new stock will arrived early April 2015.

6 Aug 2014 10.00am - In stock now 700 tubes with new price RM45 per tube.

 7 April 2014 9.00am - Temporarily out of stock, next new stock will arrived within 3 weeks from now.

28 May 2013 6.00pm - In stock now 500 tubes.

 10 May 2013 9.00am - Temporarily out of stock, next new stock will arrived within 2 weeks from now.

18 Feb 2013 6.00pm - Restock 500 tubes with new PRICE RM44.00 

6 Feb 2013 - 100 tubes left..
29 Jan 2013 - Item juz restock 500 tubes.. 
22/11/2012 1.00pm -  Just to let u all knows that as per today 2300 tube sold already...interested pls sms/email me...tq
13/6/2012 10.00am - Skang nih out of stock la...kasi pre order dulu ya 
15/3/2012 4.00pm - Red Wecan masih ada...kasi order kalau berminat...
 1/01/2012 4.00pm - Mintak maaf byk2 pada yg dah order..stock baru jer akan dpt ptg nih...sgt lama tersekat kat Kastam sanun...kat seminggu lebih gak dia terperap...aku dah dpt pre order 200tube..ada lagi belen x sampai 50 tubes lagi..cepat2 sambar bagi yg berminat ya...
12/6/11 9.30pm - Aku trima sms yg tanya pasal shuttle nih....'kalau compare ngan Yonex Aerosena 30 mana lebih sdap n tahan?' berpada pada la pun nak compare shuttle weh...letih nak melayan karenah org nih kan kan....? beli 1 tube n korang test la sndri ek...Apa yg aku bleh ckp...so far apa yg aku da jual, feedback yg trima xde plak kata x best..
10/6/2011 12.00am - Untuk makluman harga shuttle telah ditetapkan sebanyak RM42.00 tunai...so mulai 15/6/2011 nanti aku akan start jual dgn harga RM42.00 ye. Bagi yg 'regular' customer...aku akan kasi special diskaun la skit ek...

31/5/2011 10am - Stock baru akan sampai ptg nih...so cepat2 la order ngan aku yer...yg mana dah order...nanti aku hantar yer..maaf pasal terlewat.. 

7/5/2011 10am - Ok ini ada barang baru aku nak share ngan korang....dari korang2 membazir shuttle yg mahal2, cuba korang test shuttle RED WECAN nih. katanya quality n speed sama mcm RSL GOLD la.Bleh tahan atleast 2set kalau betul2 korang pukul ini shuttle la...kalau jenis pukul bulu tu..aku xbleh buat apa la..Anyway sesapa yg berminat nak try shuttle nih sila2 la halo or sms aku yer..

Stock baru sampai nih. Sila la booking terlebih dulu yer. Bagi yg diluar kawasan KL/SEL korang kena tambah duit pos laju kalau order below 4tubes,  Korang nak beli borong pun digalakkan...torai la satu weh..tak rugi. Barang TERBAIK nih..
Red Wecan Shuttlecock
Feather: Selected chigu duck
Head: Soft wood with 2 layer
Speed: 77
Price: RM59/tube

Anybody interested pls call/sms me:019-2413644
COD around KL Sentral/Tesco Kepong area

7 comments:

  1. beli 5 tube dpt free kah pos ke sbh?

    ReplyDelete
  2. STOCK MASIH ADA...TAPI HARGA BARU RM53 PER TUBE NOW

    ReplyDelete
  3. ada tak wecan yang setaraf ngan RSL Supreme @ yonex AS30..

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf tuan sazali....ada yg kata RSL TOURNEY NO 1 or SILVER

      Delete
  4. That comes with a radio relationship via a radio service agency...patriots game live Sweet! Step # 1 of the objective was finish.

    ReplyDelete