Friday, July 29, 2011

YONEX NANOSPEED 9900 LIMITED EDITION - Aku punya

29/7/2011 3.35pm - Korang ingat x aku citer pasal racket NS9900 limited ari tuh...NS9900 LTD. Setelah berhempas pulas 2-3minggu aku cari racket nih, akhirnya aku dpt apa yg aku nak slama nih...hahahaha..


x sabar aku nak mengetest racket nih ptg nih... padahal sama jer spec ngan yg lama...

4 comments:

  1. salam nizam...
    lawa raket baru hg.. sama x feel dia dgn NS9900 lama??

    nak tanya hg ni, raket ni ada fake x??? sebab aku ada order raket ni dari singapore, takot jugak kena yg fake..
    ori made in japan?

    ReplyDelete
  2. feel lebih kurang la..tapi aku suka color dia,
    pasal fake, aku xtau..tapi blom ada lagi kot..
    n smuanya made in japan la bro..

    ReplyDelete
  3. salam, raket ni tak mau tolak ke?

    ReplyDelete