Sunday, January 12, 2014

YONEX ARC SABER 7 3UG5 SP - NEW (SUPER CHEAP SALE)

13 Jan 2014 - Aku terima comment dari mamat yg bernama Eleyson Sane katanya"
ni yonex palsu , Replica racket . warna logo yonex pada pemegang raket sepatutnya warna
hijau kegelapan . Gambar ni hijau terang maknanya palsu !!! harga 400 raket palsu haha !

komen aku.... agak2 la bro kalau nak trus kata racket2 nih palsu...hologram yg dekat cone tu pun palsu ke?ko reti ke tidak check racket fake nih? x reti dtg jumpa aku la.... fyi info...racket ada lagi 1btg yg tinggal ok...

13 Jan 2014 -1pcs left


24 OCT 2013 12.00pm - 2pcs left!!

25 Sept 2013 6.00pm - NEW ARC SABER 7 4pcs to let go with super cheap from market price..



 YONEX ARC SABER 7 3UG5 SP x 2pcs
String:
Grip:
Condition: NEW

Price: RM 400.00 each SUPER CHEAP!!

11 comments:

  1. ni yonex palsu , Replica racket .
    warna logo yonex pada pemegang raket sepatutnya warna
    hijau kegelapan . Gambar ni hijau terang
    maknanya palsu !!! harga 400 raket palsu haha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari 4btg tinggal lagi 1btg, so 3btg yg buyer dah beli xde plak kata palsu, u xpndai tgk or mata u ada masalah? Hahahaha
      kalau nak palsu ke x raket nih jemput dtg jumpa saya bro.

      Delete
  2. Hologram kat cone tu pun palsu ke? Hahahaha
    lawak la lu bro

    ReplyDelete
  3. Warna hijau terang maybe sbb lighting camera. Kena tengok mata sendiri baru tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul...dtg n tgk la sepuas2nya...jgn tau nak kondem jer

      Delete
  4. saya ada racket nanospeed 6600 dan arcsaber special 5..dua2 sp..original boleh tngok dulu..nk pkai duit..sebatang nk jual seratus lebih jer..asap..seremban..0126606485

    ReplyDelete
  5. apple rizal - buat masa ni xde buyer yg cari model tu

    ReplyDelete
  6. Sy nk jual raket sy..wilson carbonex, prince triple threat dan yonex isometric..smua ori...bleh ker...0162027649

    ReplyDelete
  7. nursyarafana azzahra- sorry xde buyer buat masa nih

    ReplyDelete
  8. Hi... ada stock lg ke arcsaber7 ni... sms me 0126146441

    ReplyDelete
  9. eleysonsane ni mmg bongok.. cite cm pandai sgt.. dalam fb group badam pun banyak komen2 yg mnerlahkan kebodohan dia...

    ReplyDelete